Murer (gammel side)

Murer i Odense - Heide ApS

Uanset størrelsen på dit næste projekt, kan Heide ApS – murer i Odense, stå for murerentreprisen på murerarbejdet. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du går med drømmen om et nyt badeværelse, eller har planer om et større eller mindre renoveringsarbejde.

Som erfaren murer i Odense tilbyder vi kvalitetsbevidst murerarbejde, der holder mange år frem. Vi bestræber os på at anvende de bedste og mest holdbare kvalitetsmaterialer i alle vores projekter for på den måde at kunne sikre de mest optimale resultater.

Vi udfører en lang række mureropgaver i Odense og omegn, herunder istandsættelse, reparation og opførelse af:

Vi udfører både reparationer og vedligeholdelse, og vores murere kommer gerne ud for et uforpligtende kig på opgaven.

Uanset hvor langt du er i processen, er du altid velkommen til at kontakte os for at diskutere din næste mureropgave.

Murer med fokus på service

Vores professionel murermester og murere udfører mureropgaver for private såvel som erhverv og det offentlige. Med mere end 25 års erfaring i branchen er du sikret, at kvalitet og håndværk er i orden og servicen er helt i top.

Hos os bliver du altid mødt af en professionel og dygtig murer, der brænder for branchen. Vi holder os jævnligt opdateret på de forskellige krav og løsningsmuligheder, der er inden for hver opgave. Vi sætter en ære i professionelle og tværfaglige løsninger, så vores kunder har et flot resultat, der holder i mange år frem, når de benytter vores murere. Uanset hvilket stykke arbejde vi udfører, anvender vi altid de bedste materialer på markedet. 

Vi arbejder også med løsninger inden for glasvægge og bruseafskærmning, så du kan få en totalløsning til dit nye badeværelse hos os.

Vi vil være din foretrukne murer

Når vi kommer ud til vores kunder, har vi respekt for vores omgivelser, uanset om vi kommer ud i private hjem eller i virksomheder eller institutioner. Vi ved, at det er vores kunder, der i sidste ende skal være tilfreds med processen og slutresultatet. Derfor tager vi en grundig snak med vores kunder, hvor vi afdækker behov, ønsker og løsningsmuligheder. På den måde sikrer vi en proces, som alle kan være i, samt et slutresultat, som vi kan være stolte af, og som du kan være tilfreds med mange år frem.

Står du i Odense eller på Fyn og skal have lavet et nyt badeværelse eller andre mureropgaver? Så kontakt os for en uforpligtende snak om dit næste projekt.

Cases

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere