Badeværelsesrenovering

Badeværelsesrenovering er vores speciale

Trænger badeværelset til en opfriskning eller en decideret renovering af badeværelset, så er Tømrer og murermester Heide i Odense det naturlige valg. Vi har gennem årene hjulpet mange glade kunder med at få deres drømmebadeværelse. Vi har både tømrer- og murerydelser hos os, og derfor kan du være fuldkommen sikker på, at din badeværelsesrenovering bliver udført professionelt. Vi lytter til dine ønsker og hjælper dig også med gode råd og sparring på projektet, så resultatet af din badeværelsesrenovering bliver tilfredsstillende.

Vi kommer gerne ud forbi og tager et uforpligtende kig på dit projekt, så vi sammen kan finde den rette løsning til dig.

Renovering af badeværelse efter dine ønsker

Der kan være massevis af muligheder, når man står over for en renovering af sit badeværelse. Nogle ønsker en komplet make-over mens andre blot ønsker at få nye fliser, keramik eller rykket rundt. 

Når vi taler med vores kunder omkring renovering af badeværelse, så kommer der ofte mange gode ideer og tanker på bordet. Vi har mange års erfaring samt ekspertise inden for både tømrer- og murerfaget. Derfor kan vi bl.a. sparre på idéer og løsninger som måske ikke er helt hensigtsmæssige eller som vi har erfaring med, at andre kunder har været tilfredse med eller fortrudt. På denne måde er du sikret komplet rådgivning fra start til slut. 

 

Når det kommer til renovering af badeværelse udfører vi både:

  • Istandsættelse
  • Reparation
  • Opførelse

Vi er samtidig i stand til at vejlede dig i forhold til typer af materiale, træsorter, holdbarhed samt de forskellige regler og krav på området. Så hvis du har besluttet dig for en renovering af badeværelset vil vi med glæde tage en uforpligtende snak om dine tanker og ideer for projektet.

 

Kontakt os i dag på 6616 0101 eller på e-mail ulrik@heide-aps.dk og få et uforpligtende tilbud på din badeværelsesrenovering.

Lad Heide stå for renovering af badeværelse i Odense

Vores ønske er, at når du lader os stå for renovering af dit badeværelse i Odense, så skal resultatet vores yderst tilfredsstillende, professionelt udført og holdbart i mange år frem. For at opnå dette, når vi laver badeværelsesrenovering, gør vi hvad vi kan, for at holde os opdateret på nyheder, løsninger og viden i branchen, da vi ved, at vi ikke kommer sovende til en status som din foretrukne tømrer og murer til renovering af badeværelse i Odense.

Uanset hvilket badeværelsesløsning, du ønsker, kan vi hjælpe dig hele vejen. Vi arbejder for eksempel også med løsninger inden for glasvægge og bruseafskærmninger, og når vi har valgt materialer, kan du være helt sikker på, at det er i højeste kvalitet. 

Så hvad end du drømmer om en komplet badeværelsesrenovering eller en opfriskning af dit nuværende badeværelse, så lægger vi gerne vejen forbi til en uforpligtende snak om mulighederne. 

 

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere