Ombygning/renovering

Tilbygning i Odense

Hos tømrermester Heide kan vi løfte enhver opgave i forbindelse med tømrerarbejde. Hvad end det drejer sig om tilbygning i Odense, renovering af badeværelse, eller du skal have lagt gulv, så står vi klar til at hjælpe dig med dit projekt. Vi har mange års erfaring i branchen, hvorfor vi har kompetencerne til at levere et arbejde af høj kvalitet, hvor det solide håndværk er i højsædet. 

Heide er et tømrer- og murerfirma på Fyn, der hjælper både private og det offentlige samt erhverv med professionelle løsninger. Vi kommer gerne ud og tager et kig på din opgave, så vi sammen kan finde netop den løsning, der passer bedst til dig. 

Tilbygning i Odense - få den løsning, du søger

Hos Heide har vi stor erfaring med alt inden for renovering af eksisterende byggeri, tagrumsudnyttelse, ombygning og tilbygning i Odense og omegn. Fællesnævneren for alle projekter, hvad end det er nybyg, ombygning af hus eller tilbygning, er vores høje prioritering af faglighed og fokus på selv den mindste detalje. 

Det betyder, at lader du os løfte din tilbygning i Odense, kan du være sikker på et flot resultat, der holder i mange år. Vi vægter vores håndværk højt, og vi benytter os udelukkende af kvalitetsmaterialer for at sikre dig, at alt er i orden – uanset om det er i forbindelse med renovering af hus, tilbygning eller nyt badeværelse i Odense og omegn. 

Foruden tilbygning i Odense kan vi blandt andet også hjælpe med: 

Som tømrer i Odense har vi erfaringen og fleksibiliteten til at imødekomme dine behov i forbindelse med tilbygning. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker, og ud fra disse skræddersyr vi den rette løsning til din tilbygning i Odense, så du er sikker på at få drømmeresultatet – og vi leverer altid til den aftalte tid. 

Vi hjælper dig med din tilbygning i Odense

Uanset om du søger hjælp til renovering og ombygning af hus eller til tilbygning i Odense-området, så kan vi hos Heide hjælpe dig med din opgave. Med egen murer i Odense kan vi således også hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp til renovering af badeværelset, eller hvis du søger hjælp til nyt badeværelse i Odense. 

Så hvis du går med tankerne om at få lavet en tilbygning/ombygning, eller vi på anden vis kan hjælpe dig med dit projekt, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. Ring til os på 66 16 01 01, eller send en mail til ulrik@heide-aps.dk

Tilbygning i Kerteminde

Tilbygning med murer- og tømrerarbejde for mere plads.

Nyt sommerhus

Nyt arkitekttegnet sommerhus i Kerteminde. Udført i træskelet med klinkbeklædning og fermacel indvendig.

Ombygning af parcelhus samt ny trappe

Montering af trappe og ombygning med fokus på mere plads og lys i stuen.

Sommerhus med pool/spa

Ombygning af sommerhus med plads til luksusferien.

Tilbygning Eranthisvej

Tilbygning med Hardiplank beklædning, tagpap på taget, Ø140mm galvaniseret stolper samt komposit terrassebrædder.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere