Om os

Ulrik Heide har arbejdet som tømrer i mere end 25 år, og har de sidste 9 år været selvstændig tømrermester . Han har med sin store erfaring et stabilt grundlag for at udføre tømreropgaver både for private samt erhverv og offentlige institutioner – bl.a. renovering, ombygning, tagarbejde, døre/vinduer, termoglas, køkken/bad, serviceopgaver og meget mere.

Ulrik Heide har gennem årene som tømrer oparbejdet en stabil kundekreds, som omfatter både private, skoler, boligforeninger og erhvervsdrivende. Tømrerfirmaet har mandskabet til at udføre alle akutte tømreropgaver på alle tidspunkter af døgnet, og det er vigtigt for os, at vores kunder har tillid til os samt det arbejde, vi udfører.

I 2015 blev vores tømrerfirma udvidet med en murermester og er dermed også et murerfirma, som udfører alle former for mureropgaver samt renovering af bad, omfugning, gulvarbejde samt tilpasset arbejde for erhvervskunder. Det betyder altså, at vælger du Heide får du et kompetent tømrerfirma og et professionelt murerfirma i én og samme samarbejdspartner.

Vælg Heide ApS, hvis du vægter høj faglighed, kvalitet og en løsningsorienteret tilgang til dit projekt.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere