Totalentreprise

Totalentreprise Odense

Går du med tanken om at føre dit byggeprojekt ud i livet, og leder du derfor efter en entreprenør til opgaven? Så kan vi hos Heide, din tømrer i Odense, hjælpe dig med totalentreprise i Odense. Vi har stor erfaring med tømrer og murer entreprise, hvorfor vi også kan hjælpe dig, hvad end det drejer sig om hovedentreprise, fagentreprise eller totalentreprise i Odense. Vi udfører enhver form for entreprise, så du kan trygt lade tømrerfirma Heide løfte din totalentreprise i Odense-området. 

Hos Heide har vi specialiseret os i enhver form for entreprisearbejde, og uanset størrelsen på din opgave, så går vi til opgaven med stor professionalisme. Vi sørger for det nødvendige overblik i forbindelse med din tømrer entreprise. På den måde hjælper vi med at koordinere de mange områder i forbindelse med totalentreprise i Odense. 

En totalløsning til din totalentreprise i Odense

Med os som samarbejdspartner til din totalentreprise i Odense er du altid garanteret et dygtigt og kompetent team bestående af erfarne tømrere, murere og snedkere. Vi kan derfor hjælpe dig med alt lige fra tømrer- og murerarbejde, udskiftning af vinduer og til komplette gulvløsninger. Vores team vægter deres faglighed højt og sætter en ære i at levere et solidt og godt håndværk, der sikrer dig et flot resultat, der holder mange år ud i fremtiden. 

Lader du tømrerfirma Heide stå for enten din hovedentreprise, fagentreprise eller totalentreprise i Odense, kan vi garantere en skræddersyet totalløsning. En løsning, hvor intet overlades til tilfældighederne. Vi har nemlig styr på hvert enkelt led i byggeprocessen i forbindelse med totalentreprise, da vi især har fokus på præcis byggestyring og ledelse. Vi sørger for at komme hele vejen rundt om din totalentreprise og hjælper blandt andet med følgende: 

  • Indhentning af diverse tilladelser 
  • Kontakt til myndigheder 
  • Valg af rådgivere og underleverandøren 
  • Overblik over tidsplan og økonomi samt koordinering af underleverandører. 

Når vi udfører totalentreprise i Odense, står vores dygtige team således klar til at hjælpe dig fra start til slut. Din tryghed i forbindelse med din entreprise er vigtig for os, og derfor er vi med dig hele vejen, mens vi med stor ekspertise sørger for den overordnede ledelse. 

Få hjælp til din totalentreprise i Odense

Hos tømrerfirma Heide er du sikker på at få en løsning, der er holdbar i forbindelse med din totalentreprise i Odense. Vi har et tæt samarbejde med en lang række leverandører og producenter, der leverer nogle af de bedste byggematerialer på markedet. Vi udfører primært totalentreprise i Odense, men vi kommer gerne rundt på hele Fyn og Trekantområdet. 

Udover totalentreprise i Odense udfører vi også fagentreprise og hovedentreprise. Så står du og skal i gang med et nyt byggeprojekt, tøv da endelig ikke med at kontakte os på enten ulrik@heide-aps.dk eller på 66 16 01 01.  

Har du i stedet brug for hjælp til andre opgaver som forskellige serviceopgaver, måske skal du have nyt tag i Odense, eller har du brug for udskiftning af vinduer og døre? Du kan også kontakte os for at høre vores murer i Odense om et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.

Tømrerarbejde vedr. opbygning af ny Circle K

Villestofte Genbrugsstation

Udførelse af tømrerarbejde i fagentreprise med opbygning af mandskabsbygning, overdækning til genbrugsmaterialer samt en stål garagebygning

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere