Murer

Tømrermester Heide – Din murer i Odense

Går du med drømmen om et nyt badeværelse, eller har du planer om et større eller mindre renoveringsarbejde? Uanset størrelsen på din opgave, så kan vores murer i Odense hjælpe dig med dit næste projekt. 

Hos Tømrermester Heide tilbyder vi med vores murer i Odense kvalitetsbevidst murerarbejde, der holder mange år frem. Vi sikrer det bedste resultat ved kun at anvende de bedste og mest holdbare materialer. Derudover tager vi en god snak med dig om de bedste løsningsmuligheder efter dine behov og ønsker. På den måde er vores murer i Odense sikker på at kunne gøre et stykke arbejde, der betaler sig – både for dig og for os.

Murer i Odense med fokus på godt håndværk

Som murerfirma hjælper vi private såvel som erhverv og det offentlige med murerarbejde, og vælger du Heide som din murer i Odense, kan du stole trygt på, at kvaliteten og ikke mindst håndværket er i orden. Vi har haft vores murerafdeling i firmaet siden 2015, og siden da har vi også haft tilfredse kunder, der er kommet igen med flere murerprojekter.

Hos Tømrermester Heide får du en murer i Odense, der ikke kun sikrer dig de bedste løsninger og holder sig inden for budgetrammen, men som også vægter gennemsigtighed og god kommunikation højt. Med en god forventningsafstemning fra start er alle parter nemlig sikret en større tilfredshed med projektet.

Vi udfører både reparationer og vedligeholdelse alt efter, hvad din opgave kræver, og vores murere kommer gerne ud forbi dig og tager et kig på opgaven. Med udgangspunkt i dine ønsker og behov skræddersyr vi den løsning, der passer bedst til dig.

Uanset hvor langt du er i processen, er du altid velkommen til at kontakte os for at diskutere dit næste projekt. Ring til os eller send os en mail via vores kontaktformular, og lad os tage en snak om løsninger, muligheder og uforpligtende tilbud fra din murer i Odense.

DSC_7946

Din professionelle murer i Odense

Hos Heide bliver du altid mødt af et professionelt og dygtigt hold af murere, der alle som én brænder for deres fag. Vores murer i Odense sætter en ære i at levere et solidt stykke håndværk af høj kvalitet, så du kan være sikker på et resultat, der holder i mange år. Uanset hvilket stykke arbejde vi udfører, anvender vi altid de bedste materialer på markedet. Hvad end du søger en flisemurer, eller vi skal hjælpe med omfugning af murværk, så er vi ikke tilfredse, før du er tilfreds. Intet overlades til tilfældighederne hos vores murer i Odense, hvorfor du altid er garanteret et snorlige resultat, når du vælger os. 

Som murer i Odense løfter vi enhver opgave inden for murerarbejde, og vores services indebærer blandt andet istandsættelse og reparation af badeværelser, trapper, skorstene, sokkel og facader. Foruden murerarbejde kan vi også hjælpe med projekter i forbindelse med tømrerarbejde. På den måde kommer vi hele vejen rundt, så du kan trygt lade os være din hjælpende hånd, når du skal i gang med dit næste byggeprojekt. Af opgaver kan vi blandt andet løse følgende: 

Gulve

Totalentreprise

Omfugning af murværk

Tilbygning/ombygning

Flisearbejde

Specialglas og udskiftning af vinduer/døre

Andet tømrerarbejde. 

 

Vores tilgang til enhver opgave er altid professionel og kompetent. Med vores mangeårig erfaring samt store kendskab til murer- og tømrerbranchen har vi erhvervet en bred vifte af kompetencer, der kommer dig som kunde til gode. Som murer i Odense kan vi derfor altid hjælpe med relevant og kyndig rådgivning og vejledning i forhold til murerarbejde – det er din garanti for at få den helt rigtige løsning. 

Vi vil gerne være din foretrukne murer i Odense

Hos Tømrermester Heide har vi fokus på altid at gøre vores bedste for at yde dig en service i særklasse. Derfor går vi også gerne den ekstra mil for at sikre din tilfredshed. Uanset om du længe har drømt om at renovere badeværelset, om der er opstået et akut behov for en flisemurer, eller du drømmer om en facade med et flot, æstetisk helhedsindtryk, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi vil rigtig gerne være din foretrukne murer i Odense, og vi kommer altid gerne forbi til en snak om din opgave. 

Giv os et kald på 66 16 01 01, eller send en mail til ulrik@heide-aps.dk. Lad os tage en uforpligtende snak om dit murerarbejde allerede i dag. 

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere