Murer

Tømrermester Heide
– Din murer i Odense

Går du med drømmen om et nyt badeværelse, eller har du planer om et større eller mindre renoveringsarbejde? Uanset størrelsen på din opgave, så kan vores murer i Odense hjælpe dig med dit næste projekt. 

Vi tilbyder kvalitetsbevidst murerarbejde, der holder mange år frem. Vi bestræber os på at anvende de bedste og mest holdbare materialer i alle vores projekter for på den måde at kunne sikre de mest optimale resultater.

Vi udfører en lang række mureropgaver, herunder istandsættelse, reparation og opførelse af:

  • Badeværelser
  • Skorstene
  • Sokkel
  • Facader
  • Trapper

Vi udfører både reparationer og vedligeholdelse, og vores murere kommer gerne ud for et uforpligtende kig på opgaven.

Uanset hvor langt du er i processen, er du altid velkommen til at kontakte os for at diskutere dit næste projekt.

DSC_7946

Din professionelle murer i Odense

Vi har udført opgaver for private såvel som erhverv og det offentlige, og vi har mange års erfaringer i branchen. Vælger du os som din murer i Odense, er du derfor sikret, at kvalitet og håndværk er i orden.

Hos os bliver du altid mødt af en professionel og dygtig murer, der brænder for branchen. Vi holder os jævnligt opdateret på de forskellige krav og løsningsmuligheder, der er inden for hver mureropgave. Vi sætter en ære i professionelle og tværfaglige løsninger, så vores kunder har et flot resultat, der holder i mange år frem. Uanset hvilket stykke arbejde vi udfører, anvender vi altid de bedste materialer på markedet. 

Vi arbejder også med løsninger inden for glasvægge og bruseafskærmning, så du kan få en totalløsning til dit nye badeværelse hos os.

Vi vil være din foretrukne murer

Når vi kommer ud til vores kunder, har vi respekt for vores omgivelser, uanset om vi kommer ud i private hjem eller i virksomheder eller institutioner. Vi ved, at det er vores kunder, der i sidste ende skal være tilfreds med processen og slutresultatet. Derfor tager vi en grundig snak med vores kunder, hvor vi afdækker behov, ønsker og løsningsmuligheder. På den måde sikrer vi en proces, som alle kan være i, samt et slutresultat, som vi kan være stolte af, og som du kan være tilfreds med mange år frem.

Står du i Odense eller på Fyn og skal have lavet et nyt badeværelse eller andre mureropgaver? Så kontakt os for en uforpligtende snak om dit næste projekt.

Cases

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere