Facaderenovering

Heide laver facaderenovering på Fyn

Er det blevet tid til at huset kunne trænge til et nyt look eller handler det mere om, at dit hus’ facade har brug for en kærlig hånd, så er du kommet til det rette sted. Hvert år oplever mange danskere at huset kunne bruge en facaderenovering. Måske er facaden ikke så pæn, som den engang var, eller det kunne også være, at du blot ønsker at pifte det op med en facaderenovering, som kan skabe et helt nyt udtryk. Hos Heide forstår vi godt dette ønske. Som murermester har vi mange års erfaring med facaderenovering af bygninger, og vi står også klar til at hjælpe dig i Odense og på hele Fyn.

Vi kommer gerne ud forbi og tager et uforpligtende kig på din opgave, så vi sammen kan finde den rette løsning på facaderenovering til dig.  

Professionel renovering af facader

Ofte ses det at facaderenovering kan være vejen frem, når vejret og vinden har været hård ved husets facade gennem længere tid. Nogle gange er det blot kosmetisk, at facaden ikke længere er så flot som den burde være, og det derfor er tid til en facaderenovering, men der kan også være af mere seriøse grunde. Facaderenovering er især essentielt, hvis husets facade bærer præg af sætningsskader eller vanrøgt, da direkte skader på facaden kan medføre, at der kan trænge vand og fugt ind i huset, hvilket kan blive langt mere problematisk på sigt. Derfor er facaderenovering nogle gange en nødvendighed, og da det kan være en stor opgave selv at kaste sig over, så er der heldigvis hjælp at hente. Her hos Heide laver vi professionel facaderenovering på hele Fyn.

En professionel facaderenovering:

  • Holder fugt og vand ude af bygningen
  • Får bygningen til at se pæn ud
  • Sørger for færre skader fremadrettet

Skal du bruge hjælp til renovering af facader eller ønsker du at få vurderet hvorvidt der er behov for at gribe ind, så kontakt os endelig på 6616 0101 eller på e-mail ulrik@heide-aps.dk og få en uforpligtende snak.

Hvad koster facaderenovering?

Når det kommer til spørgsmålet om, hvad koster facaderenovering egentligt, så kan det være svært at give et umiddelbart svar på. Vi ønsker at du får et resultat, som du vil blive glad for i lang tid, men samtidig også et som vi kan stå inde for – dette er din sikkerhed for, at når arbejdet er udført af Heide, så er det gjort professionelt og ordentligt. Når vi laver renovering af facader, så vil vi typisk vurdere den enkelte opgave, så vi derefter kan give en ordentligt svar på hvad koster facaderenovering.

Når vi laver renovering af facader, arbejder vi med de bedste materialer og med respekt for huset og de nuværende materialer. Vi sørger altid for at holde opdateret på nyheder og optimeringer i branchen, så vi kan give dig professionel rådgivning omkring facaderenovering, faglig sparring og et resultat i topklasse. Så hvad end du drømmer om en ny, smuk facade til huset eller du ønsker facaderenovering på grund af skader på facaden, så står Heide klar til at hjælpe dig. 

 

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere