Sokkel

Lad Heide stå for renovering af sokkel

Fundamentet er den nederste del af en bygning, som støbes i jorden, og støbning af fundament er yderst vigtigt at få gjort korrekt. Meningen med en bygnings fundament er helt grundlæggende at holde huset oppe, så det ikke synker ned i jorden. På samme tid fungerer det som et forsvar mod at fugt trænger ind i huset. Støbning af fundament og sokkel på huset er noget, vi er specialister i her hos Tømrermester Heide.

Skal du have hjælpe med støbning af fundament eller sokkel til dit projekt, så er du kommet til det rette sted. Vi har mange års erfaring med mureropgaver så som støbning af fundament, og vi har kompetencerne til at sikre et flot og langtidsholdbart resultatet.

Vi kommer gerne ud forbi og tager et uforpligtende kig på din opgave, så vi sammen kan finde den rette løsning til dig.  

Professionel reparation af revner i sokkel

Tydelige tegn på problemer med sokkel eller fundament viser sig oftest som revner. For eksempel revner i sokkel og vægge, men det kan også findes i gulvet eller ses som fugtskader, da fundamentet gerne skulle holde fugt ude. Det er dog ikke alle revner som nødvendigvis kræver reparation. 

Med tiden er det helt naturligt, at en bygning sætter sig og påvirkes af vind og vejr samt gnidninger i jorden. Dette kan sagtens vise sig som små revner i sokkel eller bygningen, og dette er ganske normalt. Har bygningen derimod betydelige revner eller mange af dem, så kan det være nødvendigt med en reparation eller renovering for at få bugt med revner i soklen. En reparation af revner i sokkel nu kan skabe en sundt fundament og spare dig for mange penge på lang sigt.

Et sundt fundament:

  • Holder fugt og vand ude af bygningen
  • Holder varmen inde i bygningen
  • Sørger for færre revner fremadrettet

Skal du bruge hjælp til dit fundament eller sokkel eller ønsker du at få vurderet hvorvidt der er behov for reparation, så kontakt os endelig på 6616 0101 eller på e-mail ulrik@heide-aps.dk og få en uforpligtende snak.

Reparation af sokkel og fundament

Det vigtigste for os er, at du får et resultat, som du bliver glad for både nu og i længden, og hvor håndværket samtidig er i orden. Derfor gør vi os umage for at følge med i nyheder og optimeringer inden for branchen, så vi altid er klædt godt på til at give en professionel faglig vurdering.

Uanset hvilken type gulv du vælger, kan du hos os være sikker på at få et gulv, der er lavet med de bedste materialer. Vi ved, hvor vigtigt det er at have et gulv, der giver glæde – og det starter naturligvis med et godt håndværk og med materialer af høj kvalitet.

Hvad end du drømmer om sildebensgulv, mørke trægulve eller massive gulve, så får du et flot og solidt gulv, når du vælger os som din murer og tømrer.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere