Udskiftning af vinduer og døre

Leder du efter en tømrer i Odense, der kan hjælpe dig med udskiftning af vinduer og døre? Så kan du trygt lægge opgaven i Heides hænder. Vi har mange års erfaring med udskiftning af vinduer foruden udskiftning af døre og har således opbygget kompetencerne til at udføre en professionel udskiftning af vinduer og døre til konkurrencedygtige priser. Når vi udfører udskiftning af vinduer, lægger vi stor vægt på valget af de rette vinduer. Hvad end det drejer sig om termoruder eller ovenlysvinduer, så sørger vi for et resultat af høj kvalitet i forbindelse med udskiftning af vinduer og montering af døre. 

Hos tømrerfirma Heide har vi både tømrere, snedkere og murer i Odense, der står klar til at hjælpe dig med dit specifikke projekt. Vi har base i Odense, hvorfra vi hjælper private såvel som erhverv og det offentlige med skræddersyede løsninger. Vi kommer gerne forbi og tager et kig på din opgave, så vi sammen kan finde den løsning, der passer til dig. 

Vi sørger for solidt arbejde ved udskiftning af vinduer og døre

Uanset om det drejer sig om udskiftning af vinduer eller udskiftning af døre samt ovenlys fra Velux, så sætter vi altid en ære i at udføre udskiftningen med stor omhu. Vi vægter vores faglighed og gode håndværk højt, så vi kan sikre dig et resultat med en flot finish og ikke mindst et bundsolidt stykke arbejde. I forbindelse med udskiftning af vinduer og døre har vi en række producenter, som vi anbefaler. Dette gør vi på baggrund af producenternes kvalitet og holdbarhed, som sikrer dig vinduer og døre, der holder mange år ud i fremtiden.

Når det kommer til udskiftning af vinduer og døre, findes der et væld af muligheder. Vi står derfor klar til at rådgive og vejlede dig bedst muligt i dit valg, og med vores mangeårig erfaring med udskiftning af vinduer og døre har vi således en omfattende viden om de forskellige muligheder foruden fordele og ulemper ved de forskellige vinduer og døre. Har du brug for hjælp til at vælge, om det skal være ovenlysvinduer, energibesparende ruder eller andet i forbindelse med udskiftning af vinduer, står vi klar til at hjælpe dig. Ligeledes rådgiver vi også gerne i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når de nye vinduer og døre skal tilpasses din bolig eller bygning, samt hvordan du bedst muligt plejer og vedligeholder både vinduer og døre, så de holder sig pæne i mange år.

Hvad koster udskiftning af vinduer og døre?

Hos tømrerfirma Heide udfører vi udskiftning af døre og vinduer samt ovenlys fra Velux til en pris, som alle kan være med på. Det kan være svært at angive en konkret pris på udskiftning af vinduer og døre, da der er forskellige faktorer, der har indvirkning på den endelige pris – blandt andet hvor mange vinduer og døre der skal udskiftes, samt hvilken type du vælger. 

Vil du høre mere om montering af døre eller udskiftning af vinduer? Så er du velkommen til at kontakte os på ulrik@heide-aps.dk eller på 66 16 01 01

Få lys ind i stuen

Glasfacade for mere lys i stuen eller mere lys ned i stuen med ovenlys fra Velux 

Lacuna foldedør

Lacuna foldedør med 3 lags glas og sprosser i hårdtræ som er fræst i sidekarmen.

Vinduer med små sprosser

Rationel Patus vinduer med små sprosser for et unikt look

Helt nye facade på bygning

Glasværn foran dør

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere