Gulve

Tømrermester Heide:
Din professionelle gulvlægger

Trænger gulvet til at blive skiftet, eller skal du have lagt helt nyt gulv? Så kan du trygt lade Tømrermester Heide i Odense løfte opgaven. Vi har mange års erfaring med at gulvbelægning i Odense og resten af Fyn, og med vores ekspertise i gulve har vi kompetencerne til at sikre dig et flot resultat, du kan være glad for mange år frem.

 

Vi kommer gerne ud forbi og tager et uforpligtende kig på din opgave, så vi sammen kan finde den rette løsning til dig.  

Gulvbelægning
efter dine behov

Der findes et væld af muligheder, når det kommer til renovering af et ældre gulv eller valg af et helt nyt gulv.

Mange af vores kunder har naturligvis ideer og ønsker allerede inden vi kommer, men tit kan vi gennem en grundig dialog med vores kunder også finde frem til andre løsninger, der matcher deres behov endnu mere. Det er en dialog, vi går ind i med nysgerrighed og interesse, for vi vil naturligvis gerne finde frem en løsning, som vores kunder bliver glade for – også på sigt.

Vi udfører det meste inden for gulvlægning:

  • Plankegulve
  • Parketgulve
  • Lægning af sildebensparket
  • Laminatgulve

Vi kan vejlede dig i forhold til gulvtype, træsorter, slidstyrke pleje, farvning, mønstre m.m., og vi arbejder også gerne med terrasseløsninger.

Uanset hvilket gulv du har på nuværende tidspunkt, vil vi med glæde tage en uforpligtende snak om dine tanker og ideer for fornyelse.

 

Kontakt os i dag på 66 16 01 01 eller på mail ulrik@heide-aps.dk og få et uforpligtende tilbud.

Kvalitetsgulve i Odense

Det vigtigste for os er, at du får et resultat, som du bliver glad for både nu og i længden, og hvor håndværket samtidig er i orden. Derfor gør vi os umage for at følge med i nyheder og optimeringer inden for branchen, så vi altid er klædt godt på til at give en professionel faglig vurdering.

Uanset hvilken type gulv du vælger, kan du hos os være sikker på at få et gulv, der er lavet med de bedste materialer. Vi ved, hvor vigtigt det er at have et gulv, der giver glæde – og det starter naturligvis med et godt håndværk og med materialer af høj kvalitet.

Hvad end du drømmer om sildebensgulv, mørke trægulve eller massive gulve, så får du et flot og solidt gulv, når du vælger os som din gulvlægger.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere