Gulve

Gulve i Odense

Trænger gulvet til at blive skiftet, eller skal du have lagt helt nyt gulv? Så kan du trygt lade Tømrermester Heide i Odense løfte opgaven. Vi har mange års erfaring med at lægge gulve i Odense, og med vores ekspertise i gulve har vi kompetencerne til at sikre dig et resultat, der er både flot og matcher dine behov. 

Hos Tømrermester Heide bliver du mødt af et dedikeret team, der vægter deres faglige stolthed højt, når de lægger gulve i Odense og på resten af Fyn. Vi kommer gerne ud forbi og tager et kig på din opgave, så vi sammen finder den rette løsning til dig.  

Gulve i Odense til dit behov

Et trægulv er ikke bare et gulv, og der findes et væld af muligheder, når det kommer til valg af nyt gulv. Skal det eksempelvis være sildebensgulv, eller vil det passe bedre med laminat gulv? Hertil kommer også valget af træsort, hvor der ligeledes er mange forskellige at vælge imellem, samt om det skal være lyse eller mørke gulve. Med de mange muligheder inden for trægulve kan det i mange tilfælde ofte være svært at vælge lige netop det gulv, der passer bedst til dit behov. 

 

Om du står og skal bruge gulve i Odense, Nyborg eller Faaborg, er interesseret i massive gulve til kontoret, eller godt kunne tænke dig et lækkert, lyst plankegulv, så kan vi hjælpe dig med dit nye gulv. Kunne du eksempelvis godt tænke dig et mere slidstærkt alternativ til trægulve, vil laminat gulv være en oplagt mulighed. Denne type gulv fås i mange forskellige farver og mønstre, så du altid kan være sikker på at få et gulv, der passer ind i resten af boligen eller de eksisterende omgivelser på kontoret. 

Kvalitetsgulve i Odense

Hos vores tømrer i Odense hjælper vi dig med at finde den helt rette løsning til dine gulve. Så skulle du have brug for råd eller vejledning i forbindelse med dit valg af gulve i Odense, står vi altid klar. Det vigtigste for os er, at du får det resultat, du altid har drømt om, og hvor håndværket samtidig er i orden. Uanset hvilken type gulv du vælger, kan du være sikker på at få et gulv i de bedste materialer, der er lagt af dygtige tømrere i Odense, der har stor ekspertise i at lægge gulve i Odense og på resten af Fyn. Hvad end du drømmer om sildebensgulv, mørke trægulve eller massive gulve, så får du et flot og solidt gulv hos Tømrermester Heide i Odense. 

Vi er ikke kun specialiseret i gulve, men kan også løfte opgaven, hvis det eksempelvis drejer sig om udskiftning af vinduer, eller hvis du søger en murer i Odense. Ligeledes har vi også mange års erfaring med totalentreprise i Odense. Skal vi også løfte din opgave? Så kontakt os allerede i dag på 66 16 01 01 eller på mail ulrik@heide-aps.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med nye gulve i Odense. 

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere