Nyt badeværelse i Odense - eller renovering?

Trænger du til et nyt badeværelse eller en renovering af det gamle badeværelset, så er tømrer- og murermester Heide i Odense det naturlige valg. Vi har gennem årene hjulpet mange glade kunder med renovering eller nybyg af deres badeværelse. Vi har både tømrer- og murerydelser hos os, og derfor kan du være fuldkommen sikker på, at arbdejt på dit badeværelse bliver udført professionelt. Vi lytter til dine ønsker og hjælper dig også med gode råd og sparring på projektet, så resultatet af dit nye badeværelse bliver tilfredsstillende.

Vi kommer gerne ud forbi og tager et uforpligtende kig på dit projekt, så vi sammen kan finde den rette løsning til dig.

Badeværelse efter dine ønsker

Der kan være massevis af muligheder, når man står over for en renovering af sit badeværelse. Nogle ønsker en komplet make-over mens andre blot ønsker at få nye fliser, keramik eller rykket rundt. 

Når vi taler med vores kunder omkring renovering af badeværelse, så kommer der ofte mange gode ideer og tanker på bordet. Vi har mange års erfaring samt ekspertise inden for både tømrer- og murerfaget. Derfor kan vi bl.a. sparre på idéer og løsninger som måske ikke er helt hensigtsmæssige eller som vi har erfaring med, at andre kunder har været tilfredse med eller fortrudt. På denne måde er du sikret komplet rådgivning fra start til slut. 

Når det kommer til renovering af badeværelse udfører vi både:

  • Istandsættelse
  • Reparation
  • Opførelse

Vi er samtidig i stand til at vejlede dig i forhold til typer af materiale, træsorter, holdbarhed samt de forskellige regler og krav på området. Så hvis du har besluttet dig for en renovering af badeværelset vil vi med glæde tage en uforpligtende snak om dine tanker og ideer for projektet.

Kontakt os i dag på 6616 0101 eller på e-mail ulrik@heide-aps.dk og få et uforpligtende tilbud på renovering af dit badeværelse.

Lad os stå for dit nye badeværelse i Odense

Vores ønske er, at når du lader os stå for dit nye badeværelse i Odense. Vores arbejde er altid professionelt udført og kvalitetens skinner igennem på vores tilfredsstillende resultater, hvilket giver vores kunder et holdbart badeværelse i mange år frem. For at opnå dette, når vi laver et nyt badeværelse, gør vi hvad vi kan, for at holde os opdateret på nyheder, løsninger og viden i branchen, da vi ved, at vi ikke kommer sovende til en status som din foretrukne tømrer og murer til renovering af badeværelse i Odense.

Uanset hvilket badeværelsesløsning, du ønsker, kan vi hjælpe dig hele vejen. Vi arbejder for eksempel også med løsninger inden for glasvægge og bruseafskærmninger, og når vi har valgt materialer, kan du være helt sikker på, at det er i højeste kvalitet.

Så hvad end du drømmer om en nyt badeværelse eller en renoveringen af dit nuværende badeværelse, så lægger vi gerne vejen forbi til en uforpligtende snak om mulighederne.

 

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere