Nyt tag

Vi tilbyder nyt tag i Odense

Dit tag er et af de vigtigste dele af dit hus. Er dit tag ikke i god stand, kan det resultere i utætheder og fugt og dermed også et rigtig dårligt indeklima for dig og andre, der bor i bygningen. Så trænger dit tag til en udskiftning? Lad Tømrermester Heide hjælpe dig med opgaven.

Vi er en tømrer i Odense, der har stor erfaring med at lave nyt tag. At få lavet nyt tag er ikke en lille opgave, hvorfor vi altid sørger for at have dig med i hele processen gennem grundig dialog. Dette gælder lige fra start til slut. Vi kommer gerne ud til dig for at se på dit tag, og ud fra dine ønsker og behov for udseende og funktionalitet vælger vi den helt rigtige løsning til dig. Når vi er færdige med at lægge dit nye tag i Odense, rådgiver vi også gerne i, hvordan du kan få mest glæde af husets nye tag.

Få lagt nyt tag i Odense af professionelle tømrere

Når først taget er lagt, er det ikke bare sådan lige at skifte det ud. Derfor er det vigtigt, at du træffer det helt rigtige valg allerede fra starten af. Hos Tømrermester Heide har vi et dygtigt og professionelt hold, der alle har ekspertise indenfor taglægning.

Skal du have nyt tag i Odense, kan vi blandet andet rådgive dig i forbindelse med:

  • Valg af tagbelægning
  • Valg af design og udtryk
  • Vedligeholdelse af dit nye tag.

Når du skal have nyt tag, er der derfor mange ting, du skal være opmærksom på. Ydermere findes der et rigtigt stort udvalg af tagbelægning, og det kan være svært at finde det helt rigtige. Ud fra dine ønsker kan vi præsentere dig for nogle af de forskellige muligheder, som vi mener ville passe til dit hus æstetiske udtryk. Det kunne blandt andet være traditionelle, røde teglsten. Vi kan også være behjælpelig med opbygning af ny spærkonstruktion i forbindelse med nyt tag i Odense.

Nyt tag Odense? Lad os lægge det for dig

Vælger du Tømrermester Heide, vælger du samtidig et kompetent og professionelt hold til at hjælpe dig med konstruktionen af nyt tag i Odense. Vi sørger for at klæde dig bedst muligt på, inden vi går i gang med arbejdet, således at du kan træffe det helt rigtige valg, når du skal have lagt nyt tag i Odense.

Vi kommer gerne forbi dig for en uforpligtende snak og et kig på dit eksisterende tag. Her kan vi tage en dialog om, hvad du har i tankerne, og ud fra det kan vi komme med et tilbud. Ligesom vi kan hjælpe med nyt tag i Odense, kører vi gerne til andre byer på Fyn. Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Vi tilbyder en lang række tømrer og snedkerydelser. Har du brug for udskiftning af vinduer og døre? Eller hvad med nye gulve i Odense? Vores murer i Odense står også klar til at hjælpe dig med dine mureropgaver.

Tagpap

Opbygning af tagkonstruktion for tagpap.

Spærkonstruktion

Opbygning af ny tagkonstruktion efter brand med nye spær. Overdækket med presningtag.

Afvalmet tag

Udskiftning af tag på afvalmet tag incl. tagsten. Udhængssten lagt i mørtel samt nye zinktagrender

Teglsten på fredet hus.

Renovering af tagkonstruktion på bevaringsværdigt ejendom med rygning i mørtel. 

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere