Specialglas/termoruder

Specialglas

Tømrermester Heide kan hjælpe dig med alt lige fra udskiftning af vinduer og døre, udskiftning af gulve til totalentreprise i Odense. Vi kan kort sagt hjælpe dig med alle tømrer og snedkeropgaver. Vi har også en murer i Odense, så vi hjælper ligeledes gerne med dine mureropgaver.

Hos tømrerfirma Heide tilbyder vi også specialglas og ruder til både private og erhvervsdrivende. Vi har mere end 20 års erfaring inden for tømrer- og snedkerbranchen, hvorfor vi har kompetencerne til at sikre dig et både flot og holdbart resultat, hvad end det er i forbindelse med specialglas, lydglas eller udskiftning af termoruder. Så står du med en specifik opgave, du ønsker hjælp til, kan du trygt lade os løfte den.

 

Specialglas til ethvert behov 

Vi tilbyder blandt andet specialglas til erhvervsdrivende i forbindelse med opdeling af kontorarealer med glasvægge og -døre. Herigennem kan vi hjælpe med at skabe et mere åbent og organisk miljø med masser af plads til trivsel på kontoret. Til glasvægge tilbyder vi forskellige typer af specialglas, herunder blandt andet lydglas, matteret eller mønstret glas. Uanset om du ønsker specialglas med lyddæmpende effekt, søger et New Yorker væg look eller noget helt tredje, så har vi specialglas til ethvert behov. 

I forbindelse med specialglas tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, så vi på den måde kan sikre et resultat, som du bliver glad for. Det gælder, hvad end du har nogle særlige ønsker til arbejdsklimaet, der skal tages højde for, eller om du ønsker et specifikt look i forbindelse med glasvæg på badeværelset. Vi skræddersyr til enhver tid vores specialglas til at matche dine behov. 

Til private kan vi blandt andet hjælpe med udskiftning af termoruder til energiruder, lige som vi også kan være behjælpelig, hvis du ønsker et mere moderne look med glasvægge på badeværelset. Ligeledes kan vi også levere specialglas i forbindelse med stænkplader og glasværn til både terrasser og altaner. Uanset hvad du søger specialglas til, kan du trygt lade Heide hjælpe dig med din opgave. 

 

Leder du efter specialglas til dit projekt?

Som tømrer i Odense samarbejder vi med en af verdens største leverandører af specialglas. Herigennem kan vi sikre dig specialglas af højeste kvalitet, og kombineret med vores faglige stolthed og solide håndværk kan vi garantere en flot og ikke mindst holdbar løsning. Så leder du efter specialglas til New Yorker væg eller lydglas, eller søger du hjælp til udskiftning af termoruder til energiruder, er du altid velkommen til at kontakte os på enten 66 16 01 01 eller på ulrik@heide-aps.dk. Vi står klar til at hjælpe dig med specialglas. 

Glasvægge til kontor

Glasvægge til ellers åbent kontormiljø med mønstret glas.

Gelænder af glas og hårdtræshåndliste.

Hærdet 10mm glas opsat som gelænder til hems incl. håndliste i eg.

Stænkplade bag komfur

Lille opgave, der gør den store forskel i køkkenet.

Thermoruder

2 eller 3 lags termorude

Brusevæg

Få specialdesignet din glasbrusevæg

Glasgarderobe

Lækker garderobe i glas for en lettere indretning.

Halvtag i glas og kobber

Halvtag over indgang i designet i glas og kobber til at matche resten af bygningen.

Dobbelt-skydedør i glas

Udført med kantskinner og greb i mat sort. 

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere