Skorstensrenovering

Heide står for din skorstensrenovering

 

Det kan være en stor opgave, hvis man har indset, at skorstenen i huset har set bedre dage, og det er bliver tid til en skorstensrenovering. Nogle vover sig endda ud i at renovere skorsten på egen hånd, hvilket kan vise sig at være en uheldig idé. Skorstene og skorstensrenovering håndteres bedst af eksperter på området, da eventuelle revner eller skader, kan have betydelige konsekvenser efterfølgende. Typisk vil man tænke, at man skal udskifte den gamle skorsten, men det er faktisk ofte ikke nødvendigt. 

Renovering af skorsten af ældre dato kan sagtens lade sig gøre, og dette vil ofte komme til at se pænere ud på husets helhed, da en helt ny skorsten i et gammelt hus vil kunne bemærkes med det samme. Hos Heide står vi klar til at hjælpe med din skorstensrenovering.

Eksperter i renovering af skorsten

Hvis ikke man selv er ekspert på området for skorstene, så vil vi hos Heide opfordre til at man som minimum får lavet en uforpligtende vurdering af skorstensrenoverings opgaven, så man ved hvad man går ind til. Dette kan være en god idé og komme til at spare mange penge og tid i fremtiden, da det er muligt for fagfolk at se, hvis skorstenen er special, har været renoveret før eller på anden måde gemmer på noget, som vil være rart at vide, inden man går i gang med renovering af skorsten. Som tømrer- og murermester er vi hos Heide eksperter på området, og vi tilbyder gerne vores hjælpe til vurdering af din skorstensrenovering eller at stå for hele projektet for dig. Vi laver professionel renovering af skorsten på hele Fyn, og kommer gerne med råd og vejledning til dit næste projekt.

En professionel skorstensrenovering:

  • Holder styr på indefra- og udefrakommende faktorer
  • Får bygningen til at se pæn ud
  • Sørger for færre skader fremadrettet

Skal du bruge hjælp til renovering af skorsten eller ønsker du at få vurderet hvorvidt der er behov for at gribe ind, så kontakt os endelig på 6616 0101 eller på e-mail ulrik@heide-aps.dk og få en uforpligtende snak.

Reparation af skorsten på hele Fyn

Uanset om det er en renovering eller en reparation af skorsten, der er behov for, så kan det være svært at sige præcis hvad omfanget af opgaven vil være – og dertil også hvad prisen for projektet vil blive. Hos Heide ønsker vi, at du får et resultat, som du vil blive glad for i lang tid, men på samme tid også et som vi kan stå inde for – dette er din garanti for, at når opgaven er løst af os, så er det gjort professionelt og på en ordentlig måde. Når vi laver reparation af skorsten, så vil vi typisk vurdere det enkelte projekt, så vi derefter kan give et grundigt svar på hvad du kan forvente, der skal laves og hvad prisen eventuelt vil være.

Vi er meget omhyggelige med hvilke materialer og metoder, vi anvender, når vi laver reparation af skorsten eller skorstensrenovering. Vi sørger for at have respekt for bygningen og de materialer, der allerede er brugt. Vi holder os altid opdateret på nyheder og optimeringsmuligheder i branchen, så vi kan give dig professionel rådgivning omkring skorstensrenovering, professionel sparring og et resultat, vi vil stå inde for. Så hvis du ønsker dig at få lavet skorstensrenovering, reparation af skorsten eller blot ønsker at drøfte dit kommende projekt, så står Heide klar til hjælpe.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere