Totalentreprise

Vi udfører alle former for entrepriseopgaver

Har du et byggeprojekt, du drømmer om at komme i gang med? Eller trænger virksomhedens lokaler til at blive moderniseret og frisket op? Uanset tilfældet, kan vi hjælpe dig med din opgave. Hos Tømrermester Heide udfører vi alle former for entrepriseopgaver. Vi kan være din pålidelige samarbejdspartner i forbindelse med totalentreprise i Odense.

Vi har specialiseret os indenfor entreprisearbejde, og vi bistår ved enhver opgave med stor entusiasme og professionalisme. Vi har det nødvendige overblik, der skal til for at koordinere de mange byggeområder, ligesom vi har ekspertisen til at tage os af små såvel som store entrepriseprojekter.

Totalentreprise Odense – vi kommer hele vejen rundt

Vi har stor erfaring med alle typer af opgaver. Med os ved din side i forbindelse med et entrepriseprojekt, hjælper vi dig med at løfte din opgave. Når du vælger os til at løse din totalentreprise i Odense, er du altid garanteret et dygtigt og kompetent team. Vores hold består af erfarne tømrere, murere og snedkere, der kan hjælpe med alt lige fra taglægning, opmuring af facader til komplette gulvløsninger.

Som samarbejdspartner eller som totalentreprise i Odense kan vi garantere, at vi har erfaring med tidligere opgaver. Vores dygtige mandskab kan imødekomme alle opgaver og udfordringer, og når vi løser en opgave som totalentreprise i Odense, sørger vi altid for at komme hele vejen rundt om projektet. Vi hjælper blandt andet med:

  • Indhentning af diverse tilladelser
  • Kontakt med myndigheder
  • Opkøb af materialer fra kompetente leverandører
  • Valg af rådgivere
  • Varetagelse af entreprisestyring/underleverandøre og tidsplan

Når vi udfører totalentreprise i Odense, står vi med andre ord klar med vores dygtige team fra start til slut. Den overordnede ledelse sørger vi for med stor ekspertise.

Udover totalentreprise i Odense udfører vi også fag- og hovedentreprise. 

Få hjælp til din totalentreprise i Odense

Med Tømrermester Heide som samarbejdspartner i forbindelse med totalentreprise i Odense er intet overladt til tilfældighederne. Vi har styr på hvert et led i byggeprocessen, da vi især lægger vægt på præcis byggestyring og ledelse.

Ydermere er du sikker på at få en endelig løsning, der er holdbar i forbindelse med totalentreprise i Odense. Vi har et tæt samarbejde med en række pålidelige leverandører og producenter, der leverer nogle af de bedste byggematerialer på markedet. Vi har også et godt netværk, der gør, at vi ofte kan forhandle os frem til rigtig gode tilbud, der kommer dig til gode.

Totalentreprise i Odense er vores primære geografiske område, men vi kommer gerne rundt på hele Fyn og resten af landet. Skal du i gang med et nyt byggeprojekt? Kontakt da os hos Tømrermester Heide, og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig og dit byggeprojekt.

Villestofte Genbrugsstation

Udførelse af tømrerarbejde i fagentreprise med opbygning af mandskabsbygning, overdækning til genbrugsmaterialer samt en stål garagebygning

Stålhal til fødevare

Opbygning af hal til fødevare, beklædt med stålplader. Udført i fagentreprise.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere