Gulve

Mange års erfaring

Er du blevet træt af ridserne i dit gulv? Vil du have, at dit gulv passer til husets interiør? Eller trænger dit gulv til den helt store overhaling? Så er du kommet til det rette sted. Hos Tømrermester Heide har vi mange års erfaring med at ligge gulve i Odense, som matcher vores kunders behov.   

Dit gulv er en af de vigtigste ting i rummet. Hvad end det er i boligen eller på arbejdspladsen, er det vigtigt, at det er lavet til at kunne holde til dagligdagen. Hos Tømrermester Heide kommer vi gerne forbi og kigger på din opgave, og ud fra det kan vi komme med en vurdering af, hvilken løsning vil passe bedst til dig. Vi kan hjælpe med at ligge gulve i Odense såvel som på resten af Fyn.

Gulve i Odense af bedste kvalitet

Skal du have nyt gulv, er der mange ting, der skal tages forbehold for. Hvilket materiale skal det laves af?  Hvordan skal det se ud for at passe ind i bygningens udtryk? Et trægulv er nemlig ikke bare et gulv. Der findes rigtig mange muligheder at vælge i mellem. Skal det eksempelvis være parketgulv eller plankegulv? Og hvilken træsort skal du vælge? Du kan også vælge mellem de lyse og mørke gulve, der hver især giver hver deres fantastiske udtryk.

Vi hjælper også gerne med den helt rigtige overfladebehandling. Hvad end du ønsker et mørkere gulv, et lakeret gulv eller et hvidpigmenteret gulv, så står vi altid klar til at løse opgaven. Er du på udkig efter et slidstærkt alternativ til trægulve, kan vi også være behjælpelige med at lægge nyt laminatgulv. Laminatgulve kan du få i alskens farver og mønstrer, således at du altid er sikker på at få et gulv, der passer ind i de eksisterende omgivelser. Disse gulve er lavet til at holde i mange år og er i særdeles velegnet til at blive lagt oven på et gammelt gulv, da det ikke er særlig tykt.

Hos Tømrermester Heide kan vi hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige løsning. Så har du brug for råd og vejledning i forbindelse med dit valg af gulv i Odense, står vi altid klar. Vi kan blandt andet rådgive i forbindelse med:

  • Gulvmaterialernes slidstyrke
  • Gulve, der mindsker støj
  • Rengøringsvenlige gulve.

Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvilket gulv du skal vælge. Er det i forbindelse med erhverv, er det vigtigt at vælge et gulv, der kan holde og er nemt vedligeholde. Er du på udkig efter nyt gulv til din bolig, skal du vælge et, der passer ind i din stil, hvad angår farve og æstetik.

Uanset hvilket gulv du vælger, er du sikker på at få et gulv af de bedste materialer lagt af et team bestående af dygtige tømrere, der har stor ekspertise i at lægge gulv i Odense. Hvad end du vælger vinylgulv, trægulv eller noget helt tredje, får du et lækkert og solidt resultat.

Gulve Odense – vil hjælper dig!

Går du med nye gulvdrømme, eller trænger din virksomhed til et nyt gulv, der kan holde til det meste? Vi kan hjælpe dig i forbindelse med nyt gulv i Odense såvel som på hele Fyn. Har du brug for at få spartlet et nyt undergulv, eller skal du have dit gulv i Odense rettet, har vi også et team af professionelle murer, der kan hjælpe.

Vi er ikke kun specialiseret i gulve i Odense. Er det hele bygningen, der trænger til en kærlig omgang, har vi mange års erfaring med totalentreprise, ligesom vi kan give dit hus nyt liv med et nyt tag.

Tag kontakt til os allerede i dag, og så er du allerede et skridt tættere på et nyt, flot og funktionelt gulv.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere